content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Hvordan Sikkre At Båtstativet Ikke Flytter på seg... les videre – Presenning Eksperten

Hvordan Sikkre At Båtstativet Ikke Flytter på seg... les videre


Hvordan Forankre Båtstativet....

PS.. Klikk på bildet for å kunne lese teksten.  (Pilen viser hvor jeg hadde festet tauet slik at ikke stativet kunne bevege seg mye...) Eller Last Bildet Ned Her. 

Ja...det er mange ting som kan gå galt når man legger båten opp for vinteren. 
.... å det skjedde faktiskt for meg en gang også. 

Midt under "kalde og stormfulle vinteren"...fikk jeg helt tilfeldigvis øye på at hele stativet under båten min hadde forskjøvet seg .... KRAFTIG... å det gjorde det slik at jeg fikk en menger med snø oppe på presenningen...noe som medførte at stativet mitt begjynte å bøye seg og stod i stor fare for å KNEKKE.... ikke bra... 

Så det jeg lærte av dette var at jeg måtte sikkre selve stativet som stod under presenningen mye bedre.  For det som hadde skjedd var at vinden hadde kommet fra en "litt annen kant" enn det jeg hadde regnet med....å det medførte at vinden hadde tatt tak i presenningen og begynt å flytte på hele stativet som stod under. 

På bildet kan du se hva jeg gjorde for å forsikre meg om at dette ikke skulle kunne skje igjen.  Håper at dette vil hjelpe deg ogå når du legger opp båten for vinteren? ;-)

Mvh. 

Alf
Eier
www.PresenningEksperten.no 


Legg igjen en kommentar


Vennligst merk, kommentarer må bli godkjent før de blir offentligjordt.