content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Sveitsisk teknologi – Presenning Eksperten

Sveitsisk teknologi


Hvis du vil ha det beste, bruk den beste teknologien!

…...Kjøp Sveitsisk patenterte presenninger.

Presenning Eksperten er en anerkjent leder i landets Presenninger (Tarps) industri, med ett stort potensiale samtidig som det er årevis erfaring bak dette produktet fra tidligere.

Lenge har PresenningEksperten gitt pålitelige, kostnadseffektive, kvalitets "krysslaminerte U.V. stabaliserte filmer" (Tarps) som skal brukes i båtopplag (vinteropplagspresenning), ulike landbruks-, industrielle applikasjoner og til mange andre dekkformål.

PresenningEksperten produserer "Brand Multilayered Cross Laminated, U.V. Stabilized Plastic Film i Teknisk Samarbeid med Rasmussen Polymer Development AG, Sveits. Våres er en patentert teknologi og er begrenset til bare 6 land i verden.

Filmen består av flere lags spesial plastfilm plassert Criss-Cross over hverandre og bundet av en patentert kaldtvalseteknikk. Filmen er laget av en type Cross lamination som er ekstremt sterk, men lett, fleksibel og tøffere enn noen annen plastfilm med sammenlignbar vekt og tykkelse.

MEN...de slipper mye lys in i båten uansett:
meget bra lys under grønne presenninger også.

Behandlingskapasitet:

Selskapet kan produsere over 27000 MT multilayered cross laminated films per år.

Kraftige egenskaper til PresenningEksperten:

  • Større arealdekning, i henhold til bis 14611-2016 standarder.
  • 100% resirkulerbar, dermed miljøvennlig.
  • Den er “all-weatherproof”, med evnen til å tåle tøffe klimatiske ekstremer ned til -50 celcius og opp til 60+ celcius....så litt av en styrke med andre ord.
  • Materialet er spesielt UV-behandlet for å motstå stråling, og er inert mot de fleste kjemikalier og syrer.
  • Dens varmeforseglede ledd garanterer videre at det ikke er noen lekkasje, overhodet.
  • Den lave vekten gjør den ekstremt enkel å håndtere, transportere og bruke, spesielt ved håndtering ved båtopplag for båter som står ute om vinteren.
  • Utmerket strekkstyrke. Tåre- og punkteringsmotstand gjør at presenningen tåler virkningen av skarpe kanter og stumme gjenstander (selv om det er lurt og nødvending å dekke disse til med en klut eller tøystoff). Samtidig gjør den høye forlengelsen og fleksibiliteten det mulig å bli lagt over uvanlige formede objekter.


Best av alt, presenning kan leveres i tilpassede størrelser, tykkelser og farger. Filmer på opptil 300 Gsm (og tykker via spesial bestilling) tykkelser og opptil 9 fot i sømløs bredde kan spesial bestilles.

Det har også blit eksportert et enkelt stykke “ark”, for å dekke en hel fotballbane i Europa!

Tilgjengelighet av størrelser:

Tykkelse: Filmer laget i 70, 90, 100, 120, 150, 200, 250 og 300 Gsm+.


I oppstarten konsentrer PresenningEksperten ( www.PresenningEksperten.no ) seg om båter som skal dekkes til når de står ute om vinteren.  Men vi er alltid åpne for andre brukemåter og special bestillinger skulle du har behov for andre bruksområder.

Får å møte vinteren med det beste produktet og det sterkeste materialet, har vi fokusert oss in på 300 Gsm som vi mener klart utkonkurer en PVC presenning på enten 600 eller 650 gsm...og jo som da er halvparten så tung å jobbe med OG MYE rimligere også.


Ta kontakt med oss for mer informasjon og spørsmål:

info@PresenningEksperten.no
+47 40510131  eller +47 90175242
www.PresenningEksperten.noOfte Stilte Spørsmål (FAQ):

REVNER DISSE LETT?

Det er et meget godt spørsmål. Dette produktet er laget med 4 lags krysslaminering og med Sveitsisk patent (OG Tyske råvarer). Den Sveitsiske patenten virker som en STOPPER for at disse presenningene skal kunne revne. Et eksempel er: skulle du få ett hull i denne presenningen ved at du for eksemple IKKE har dekket til en skarp kant så kommer den Sveitsiske patenten in in bildet: Presenningen din vil “ikke fortsette å revne bortover” slik som de fleste andre presenningene vil.

ER DET EKSTRA FORSTERKEDE MALJER PÅ DISSE PRESENNINGENE?

Ja, maljene sitter på FIREDOBBLEDE kanter og det er en aluminums-malje som sitter på toppen av selve malje-sveisingen. Om aluminium maljen skulle bøye seg eller rett og slett dette av, så betyr det ikke at maljene ikke holder mål…. Heller langt i fra….for det er maljen under aluminiums maljen som er den som holder hele “greiene” sammen. TiP: Når du skal dra presenningen over et stativ, så er det lurt om du IKKE binder deg fast i KUN Maljene, men heller “danner en sokk” to til flere steder på presenningen for så å dra den over. Dette vill ikke utsette unødvendig hardt press på en og en malje av gangen.Legg igjen en kommentar


Vennligst merk, kommentarer må bli godkjent før de blir offentligjordt.