Oss Vs Andre


Forskjeller mellom vevde presenninger og presenninger som IKKE er vevde.

UsAndre
  Oss versus andre


1.Regulerte vevde presenninger bruker vevd materiale, som er laget ved hjelp av et sentralt nett som reduserer den opprinnelige prisen og produserer et tyngre stoff. Det vevde nettesenteret er da dekket av et tynt lag av PE. Det vevde senteret er produsentens referanse til å gjøre krav på styrke basert på tyngre vekt. Men disse har ikke lang levetid, og du begynner å se flere svake punkter over en kort tidsramme.


Våre ikke-vevde presenninger er produsert ved hjelp av en patentert sveitsisk teknologi. Det patenterte materialet er en fire-lags, tverrlaminert, UV-stabilisert plastfilm. Resultatet er en ekstremt sterk og likevel lett og fleksibel. Materialet er tøffere enn noen annen plastfilm med sammenlignbar vekt og tykkelse.


2. Flertallet av eksisterende vevde tarps foldes rundt kantene og sys med tråd eller ledning, noe som skaper hull i stoffet og til slutt resulterer i tårer eller lekkasjer. Disse typer vevd stoff er aldri vanntette for alltid, og lekkasjen vokser med alderen. Den andre vanlige produksjonsmetoden som vevd tarps bruk er at de bruker lim for å forsegle kantene. Limet bryter ned på en rimelig kort tid, spesielt i kalde eller varme klimaer, og er ikke en god, langsiktig løsning.

De foldede kantene på våre presenninger er fusjonsvarmet sveiset av maskinen, noe som gir sterkere ledd / sømmer og et 100% vanntett materiale.

3. Metall eyelets for vanlige tarps er laget av piercing stoffet med metall kniver og deretter legge til en metall eller aluminium ring. Disse kuttene er svake punkter og vil rive under minimal stress. Små tårer fortsetter å "løpe" som resulterer i et ikke-fungerende produkt.


På våre presenninger er alle eyelets ultrasonisk sveiset og super sterk. Det er ikke nødvendig å kutte filmen til metallringer / grommets. Våre filmer har aluminiumsringer for å tillate bruk av tungt tau.


4. Vevde presenninger har en UV-beskyttelse malt eller sprøytet på den; Det er ikke en bundet del av materialet. UV påført som maling eller spray, reduseres på relativt kort tid, noe som resulterer i sprøhet og sprekker i stoffet, og en kort levetid.


UV-beskyttelse og stabilisatorer er en integrert del av den råforbindelsen som brukes til å lage vår film, som følge av at den forblir fleksibel og varer i en mye lengre periode.


5. Spesielt i kalde temperaturer blir det vevde materialet vanskelig, ikke brettet godt, og sprekker er en vanlig forekomst.


Vårt presenning-ikke-vevet stoff motstår alle værforhold. Den har evne til å tåle tøffe klimatiske ekstremer. Den fortsetter å være fleksibel i svært kalde eller svært varme temperaturer og er ikke gjenstand for sprekkproblemet som de fleste eksisterende tarps og deksler.


Tårer og kutt i andre vevde stoffer fortsetter å utvides eller løpe med liten eller ingen innsats.


Uavhengige kutt eller tårer i våre ikke-vevde presenninger forblir lokalisert og vil ikke utvides med mindre ekstrem kraft blir brukt, noe som gjør dem enkle å reparere og vedlikeholde. Vår presenningsfilm har utmerket strekkfasthet og tåler virkningen av skarpe kanter og stumme gjenstander.


Vevde tarps er svært tunge, noe som gjør det svært vanskelig å håndtere, installere, brette og lagre.
Se hvor lyst å fint det blir under presenning: Her blir det lett å jobbe med båten før du tar av presenningen

Vår presenningsfilm er lett, enkel å bruke, håndtere, installere, brette, lagre, transportere og er 100% vanntett og resirkulerbar, og gjør det også miljøvennlig.


For å oppsummere tilbyr våre presenninger som er laget av ikke-vevd, patentert filmmateriale betydelig mer langsiktig verdi med uovertruffen styrke og holdbarhet som gjør at vi kan tilby en 5 års garanti. Ikke noe annet kjent stoffmateriale kommer til og med nær denne holdbarhets- / garantistandarden.

Våre 300 GSM presenninger er mer enn tilsvarende i styrke til vevde presenninger på 600 GSM.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og spørsmål:

info@PresenningEksperten.no
+47 40510131  eller +47 90175242
www.PresenningEksperten.no


Legg igjen en kommentar


Vennligst merk, kommentarer må bli godkjent før de blir offentligjordt.