content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> PresenningEksperten In The News – Presenning Eksperten

PresenningEksperten In The News


PresenningEksperten In The News...eller skal vi si i Nyhetene!


Vi fikk en meget bra omtale i Det Norske Bransjemagasinet. 
Les mer om Presenning Eksperten her:
** Teksten er helt på bunnen av denne siden

Her er artikkelen igjen:

Teksten: 

Sterk, lett og rimelig
- dette er presenningen som overgår alt!

Glemt alt du vet om presenninger. Den revolusjonerende presenningen fra PresenningEksperten.no, veier lite og tåler mye. – Det er et produkt som vil holde i mange, mange år.

Eier og gründer av Presenning Eksperten, Alt Marcussen, er født og oppvokst i Larvik, men har bodd i USA i over 30 år. Etter skolegang og utdannelse «over there», startet han flere bedrifter som han fortsatt driver parallelt med Presenning Eksperten. Han og kona Gillian, bestemte seg en dag for å flytte tilbake til Norge, og her ønsket Alf å jobbe med båt og vedlikehold.

– Jeg har alltid hatt båt, og har konkurrert i seiling siden jeg var seks år, forteller Alf.

Her fikk han raskt kontakter og bekjentskaper innen båtmiljøet, og fikk en dag en veldig konkret forespørsel fra en venn (Trygve Bøe: Albert Bøe Isenkram) som hadde fått kjennskap om en svært slitesterk presenning fra utlandet. Presenningen hadde nemlig ligget ute i åtte år, og var fortsatt like fin.

– Han sa: Alf, kan ikke du finne de presenningene, men jeg vet ikke hvor jeg får tak i dem!

Detektivarbeidet kunne begynne. Alf undersøkte litt og fant faktisk produsenten og snakket med dem. Etter kort tid ble han eneforhandler for de slitesterke presenningene.

– Får du et hull i presenningen, så stopper det og blir ikke større. Hos kinapresenninger, som jeg kaller det, får du en rift i den, så ryker hele, sier Alf, og legger til at båteiere som har båter til flere millioner, er på utkikk etter presenninger av topp kvalitet.

Presenningene har en fantastisk kvalitet, og er sveiset med ultralyd og Sveitsisk patent. Det betyr også at jo lavere temperaturer den utsettes for, desto sterke blir presenningen. Det vet Alf av erfaring, for han har lagt en presenning i fryseren og utsatt den for påkjenninger uten at noe skjer.

– Vi solgte faktisk en til Svalbard her om dagen! Jeg er veldig interessert i å prate med ham etter han har hatt den en stund, og se om den holder i 50 minus, ler Alf hjertelig.

Han har valgt å føre presenning i tykkelsen 300 GSM, som han mener gir den ultimate motstandskraften. Presenningen slipper også inn mye lys, noe som er en stor fordel om du vil jobbe med båten før du er klar for å ta vekk hele presenningen på våren.

– Ett av de største problemene jeg hadde som båteier, var å få presenningen over båten. Den er tung som pokker, og jeg har måttet hatt med meg to mann!

– Mine argumenter med denne presenningen er at den er sterk, lett og rimelig. Den er halvparten så billig som konkurrentenes presenninger, og varer mye lenger, hevder Alf.

Presenningene selges både på nett og gjennom utvalgte forhandlere. Handler du på nettbutikken til PresenningEksperten.no, får du alltid gratis frakt innen Norge.

Og det er slettes ikke kun båteiere som kan ha god nytte av en slik presenning. Alf forteller at han nylig kjørte fra gård til gård, og pratet med bønder om ulempene ved deres nåværende presenning, og hva de ønsker og forventer seg av en presenning i forhold til deres bruk. Presenningen er også ypperlig til å dekke over møbler, og noen har brukt den som regnskjul til hundegård og også over bobiler.

– Det er et produkt som vil holde i mange, mange år. Alle kan selge noe én gang, men det er nummer to og tre som beviser noe. Vi har fått veldig bra mottakelse, og ser lyst på fremtiden. Nå vil vi inn på grossistmarkedet og få dem til å forstå at det er et bra produkt, smiler Alf.


Legg igjen en kommentar


Vennligst merk, kommentarer må bli godkjent før de blir offentligjordt.