content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Vaselin Og Båten Din – Presenning Eksperten

Vaselin Og Båten Din RSSHvordan bevare båten din med flytende vaselinolje når du tar den opp for vinteren

Dette trikset ble jeg fortalt om for ikke så lenge siden og jeg var veldig glad for at jeg GJORDE noe med nettopp dette tipset.    Selv har jeg en plastsnekke som er ganske gammer... ok... la oss is sånn sirka 45 år.... så hun begynner å dra litt på årene...men den er FORFÆRDELIG kjær til meg. ....så plutselig en dag jeg skulle ta den opp for vinteren så fortalte svogeren min meg at jeg burde ha på litt flytende vaselin olje for å "bevare plasten" på båten min.  Så, etter som at jeg vet at han er en "smarting" når det kommer til slike ting så hørte jo jeg på han. ....det angret jeg ikke på.  Jeg så med en gang at...

Fortsette å lese