content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Hvordan bevare båten din med flytende vaselinolje når du tar den opp f – Presenning Eksperten

Hvordan bevare båten din med flytende vaselinolje når du tar den opp for vinteren


Dette trikset ble jeg fortalt om for ikke så lenge siden og jeg var veldig glad for at jeg GJORDE noe med nettopp dette tipset. 
Vaselineolje til båten din, plast eller trebåt, for å bevare den lenger  

Selv har jeg en plastsnekke som er ganske gammer... ok... la oss is sånn sirka 45 år.... så hun begynner å dra litt på årene...men den er FORFÆRDELIG kjær til meg. 

....så plutselig en dag jeg skulle ta den opp for vinteren så fortalte svogeren min meg at jeg burde ha på litt flytende vaselin olje for å "bevare plasten" på båten min.  Så, etter som at jeg vet at han er en "smarting" når det kommer til slike ting så hørte jo jeg på han. 

....det angret jeg ikke på.  Jeg så med en gang at plasten "likte det"....å få vaseline på "kroppen".... det blie faktiskt litt LIV i plasten og den fikk en dypere farge og så "sunner ut".... 

Så når våren kom og jeg skulle gjøre båten klar igjen...så var det bare å bruke litt såpe og vann og en kost (du kan også bruke en høytrykksspyler) så kom veselinen lett av. 

Så nå har du lært nok et lurt litet triks fra www.PresenningEksperten.no når det kommer til vedlikehold av "vennen  din". 

Hvis du er i Larvik området, så er dette et produkt du kan finne hos Albert Bøe, på Øya....de har allt mulig rart der til båter, bil og hus....go mangler du noen skurer...så må du Waffal Stikke Innom ;-)

Bruksanvisning om Vaselineoljen som du kan finne hos Albert Bøe, Larvik