content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Ofte Stilte Spørsmål (FAQ) omPresenninger til Båter og annet bruk – Presenning Eksperten

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ) om Presenninger til Båter og annet bruk


Ofte Stilte Spørsmål / Presenning Eksperten. (FAQ).

Spørsmål om hva slags type presenninger dette er
- Disse presenningene er laget veldig forskjellig fra alle andre presenninger på det Norske markedet. En av de største fordelene med disse er at de er laget av Sveitsisk patent og av Tyske råmaterialer....og er faktisk LETTE i Vekt å jobbe med....  det er heller ikke vevde tråder i disse...noe som faktiskt gjør at de ikke råtner over tid og heller ikke REVNER slik andre PVC og billig-presenninger ofte gjør.


Hvorfor skal jeg velge disse presenningene i steden for en laget av PVC. etc?

- Sveitsisk patent og laget av Tyske råmaterialer.
Den Sveitsiske patenten bruker en Fire-lags Krysslaminering som gjør det slik at skulle du få et hull / eller et kutt i disse presenningene… så vil de ikke -fortsette å revne- slik andre presenninger lett vil gjøre.  Se etter våres små diamant mønster så kan du se hva vi mener. 

- Fantastisk sterke maljer som er hardt forankret i Firedoblede kanter og ikke minst TO maljer i hvert hjørne og en for hver meter langs alle kantene.
- De er mye rimeligere enn de super tunge og uhåndterlige PVC presenningene, men selvfølgelig ikke så billige some “kina-presenningene” (som jeg kaller de)...for da spiller du Russisk Rullet med dine egene verdier.

- De er Super Lette å jobbe med.  Noe som faktiskt er et STORT problem for de fleste av oss som er vandt til å ”jobbe med” PVC presenninger som man jo må være vektløfter i Verdensklasse for å få lagt over båten.

- Disse presenningene blir faktisk STERKERE jo kaldere det blir og er garantert ned til -50 celcius og opp til +60 - vi får da jaggu håpe at det ikke verken blir så kaldt eller så varmt her i Norge ;-)

- Du får også på kjøpet Norges-Beste-Kundeservice som du kan lett få kontakt med enten direkte på telefonen eller via mail.

Hvor stor presenning trenger jeg til båten min?
Vi har ett størrelses guide på websiden våres hvor du let kan se hvor stor presenning du trenger til båten din.  Her er en Lenke til Størrelses Guiden våres
https://presenningeksperten.no/pages/storrelsesguide

Hvor fort kan jeg få presenningen tilsendt hvis jeg kjøper den Online?
- Den vil du ha i løpet av et par dager og ofter så bruker vi PostNord, så da trenger du ikke være hjemme når pakken blir levert, men kan gå på butikken når du er klar for å hente den. 
Jeg har til og med sendt presenninger til Svalbard uten problemer. 

Hvor kan jeg kjøpe disse presenningene lokalt?
- Du kan kjøpe disse presenningene lokalt i ditt nærområde hvor du bor.  Her er en lenke til noen av butikkene vi for øyeblikket selger våres presenninger via:
https://presenningeksperten.no/pages/andre-selgere
Vi er ikke over hele Norge enda, men det begynner å hjelpe.
- Skulle du ikke finne de lokalt så er det flere butikker som også kan sende disse til deg.
- Vi også kan sende disse til deg direkte fra våres webside om det skulle være ønskelig og det tar ikke mer enn et par dager før du har de….så det går ganske kjapt. 

Kommer disse presenningene i mange forskjellige størrelser?
-Ja disse kommer i mange forskjellige størrelser og de kan også bestilles i spesielle størrelser så lenge dette gjøres godt i forveien - 2 til 4 måneder i forveien, men dette kan variere litt-.
For øyeblikket så har vi de følgende størrelsene som du kan finne her:
Lenke: https://presenningeksperten.no/collections/all-tarps

Hva med seilbåter… kan disse tilpasses en seilbåt?
- Ja, så absolutt. Det er ikke noen problemer å dekke til en seilbåt.  Det mange gjør, er at de kjøper to presenninger som møtes ved masten og bruker en sterk tape som gjør det slik at det blir så godt som vanntett inntil masten. ...MEN det er også mulig å tilpasse / kutte til disse presenningene (noe som faktisk gjør disse presenningene mer anvendelige enn andre)


Hva kan disse presenningene brukes til?
- Vinteropplag for båten din.  Disse er spesielt egnet for å beskytte båten din om vinteren og er av 300 GSM, noe som vi vil sammenligne med en 600 GSM PVC presenning… hvorfor kan vi sammenligne en 300 GSM med en 600 GSM..spør du?  Jo, for disse er laget med Sveitsisk patent og Tyske råmaterialer og de er heller ikke vevde -har tråder i seg- som de fleste andre presenningen har på markedet.
Et annet VELDIG VIKTIG argument er at en 300 GSM sammenlignet med en 600 GSM er da halvparten av vekten… noe som er MEGET VESENTLIG når det kommer til letthet å håndtere disse å få lagt de over båten’s stativ. 

Er det ANDRE bruksområder enn kun til Båter...å jada!
Disse fine, lette og utrolig sterke presenningen kan brukes til alle mulige slags ting.
La meg remse opp en del bruksområder som du / dere kan betrakte:
- Vinteropplag for båter
- Tildekking av bobiler og campingvogner
- Tildekking av tak som er eksponerte under konstruksjon

- Tildekking av møbler som står ute om vinteren

- Svømmebasseng som lekker
- Friluftsliv / som tak når du er ute i skogen eller på camping for å beskytte deg mot vær og vind.
- Lag din egen flåte eller båt / så lenge du beskytter deg mot skarpe gjenstander og hjørner.
- Lag et eget tak for hundegården din eller ditt eget skur etc. etc.
- Lag et eget tak til bilen din for å beskytte den mot sol og ting og tang.
- Dekk til badebassenget i hagen for å beskytte det mot løv eller andre ting (men pass på at du har fulgt forskriftene).
- Kutt til presenningen så du kan tilpasse den *spesialområder/ eiendeler
*Her kan du bruke Presenningklemmer som jeg har laget video om hvordan du kan bruke.
Lenke: https://youtu.be/LsG_a2laFB8

Kan man få lys in under disse presenningene?

- Dette er faktisk ett større poeng enn vi hadde forventet oss. Det er utrolig bra med lys som slippes in gjennom disse presenningene.  Enten du kjøper deg en grønn, blå eller hvit presenning så får du masse med lys in under presenningen din. Hvorfor er det så viktig?... jo, for da kan du begynne å fikse og ordne på båten din (eller hva den enn måtte være) mens du fremdeles har presenningen på. 
PS. Jeg husker godt de tidene hvor jeg skulle reparere på motoren min og hadde en PVC over båten….da måtte jeg til å begynne å dra presenningen vekk for å få lys nok til å se. 


Betaling, frakt og levering....hvordan virker dette?
- Du kan betale med sikkerhet via våres webside og du kan stole på våres løsning der.
- Du må først registrere deg ved å lage en “konto” på våres webside noe som øker sikkerhet ved din netthandel.
- Frakt er *inkludert i prisen så det kommer ikke noen ekstra kostnader til deg uten om det du ser er prisen på websiden våres. 
*Det er enkelte unntak for dette da noen presenninger er ekstra store og koster litt ekstra, Ekstra mye når det gjelder frakt...og det er da nevnt på websiden våres.  Men hvis ikke du ser noe nevnt ved det produktet du vil ha, så er frakt inkludert….enkelt og greit. 

Support, garanti og reparasjon...fortell meg mer?
- Det er en ting vi er veldig stolte av.  Har du none spørsmål eller lurer på ting angående båten din vdr. vinteropplag, så er vi kun en kjapp telefonsamtale eller email unna -90175242- PresenningEksperten@Gmail.com   Vi rådgir om ting og tang når det gjelder båt og vi har lagt ut mange videoer og bilder med tekst og forklaringer for å hjelpe våre kunder og interesserte så godt vi bare kan.
- Vi garanterer at våre produkter holder mål, så hvis du har hvert uheldig å fått hull i presenningen eller ett eller annet slikt noe, så er det bare å kontakte oss så hjelper vi deg så fort og effektivt som vi kan.
- Vi kan også hjelpe deg med reparasjon av presenningen om det skulle trenges. 

Produkt-help og retur:
- Skulle du ha ett produkt som du vil sende i retur så går det greit det også.  Det vil medgi at pakken ikke er åpnet og kan selges igjen og at vi får beskjed om dette innen de første 30 dagene.  Men det er et viktig poeng her og det er at siden vi har betalt for frakten Til Deg, så må man da selv være ansvarlig kostnadsmessig å betale for frakten tilbake til oss.  

Finn ut mer om båtførerprøven og hvem som trenger dette her