content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Tips for Suksess – Presenning Eksperten

Tips for Suksess


1. Hvordan fester jeg presenningen best til båten?

Pass på at presenning ikke er for liten til båten.(Sjekk størrelseskartet nedenfor).  En litt større presenning enn det lengden på båten din er kan være lurt for da får du dekket til hele båten.  Vær sikker på at du bruker alle maljene når du binder den fast.

2. Bør presenningen være lukket både foran og bak?

Det anbefales å ha en liten åpning både foran og bak for gjennomlufting for da slipper man mugg og fuktighet.

3. Hvor kan jeg kontakte leverandøren direkte?

Du kan lett få tak i oss via vår offisielle webside PresenningEksperten.no og uten om dette kan du kontakte våre andre leverandører hvor du evt. har kjøpt presenningen.  Ring gjerne:  90 17 52 42 

4. Hvor stor presenning trenger jeg (see kart)? (kan jeg bruke 2 presenninger på en båt?)

 

                 

Noen samtaler jeg har hatt med kunder som kanskje også kan vere interessant for deg å lese om:

1. Kunden lurte på om han kunne kutte deler av/i presenningen for å tilpasse den til seilbåten han har?
Her ser du dialogen våres:

Hei, PresenningEksperten

Jeg har kjøpt en 6x8 meter presenning hos Wærners båtbu. Det er en 4-lags krysslaminert presenning 300 gsm. Den skal ligge over bommen på båten og bakover.

Spørsmål: Tåler denne presenningen at jeg klipper inn et snitt fra hver side for å få presenningen til å henge fritt ned også foran sidestagene? Eller vil den revne? 

 

 

Mvh
Kjell 
 
Jeg Ringte Kjell tilbake og sa at jeg ikke hadde prøvd dette før og at det kom 
an på en del faktorer som jeg ikke hadde all info’n på… slikt som… Hvor utsatt
vil denne båten stå og hvor mye ville det rive å slite på dette punktet av presenningen
hvor han skulle klippe?
 
Så foreslo jeg noen Presennings Klemmer som man kan bruke på disse presenningene
om man vil Kutte I Presenningen… disse Klemmene kan man få kjøpt ganske så billig 
i butikken.
Så fikk jeg denne oppfølgningen tilbake: 

Hei Alf!

Takk for fylldig svar og rask og god service. Jeg hørte på meldingen din. Jeg tror jeg tar sjansen på å gjøre dette. Klipper i en liten sving innerst slik at det skal mer til at snittet revner videre. Kan jo også forsterke med presenningstape samt benytte klemmer slik du foreslo 😊. Mvh Kjell Christian B.

Min kommentar:

OY..... dette var et virkelig godt forslag.... lage SVING i kuttet.... vældig Smart du er. -;). Å ja, legge på litt tape å kanskje dobbelt brette der også med noen klemmer attåt.... ja nå begynner det å ligne på noe som kommer til å holde -;).

Lykke til Kjell.

Mvh. www.PresenningEksperten.no

-- Alf Marcussen

===================================================
Fikk det følgende "Problemet" forelagt meg: 
Hvordan får jeg en stor presenning over båten uten å slite meg helt ut...?...for det kan jo her snakkes om at stativet rager 5 til 7 meter over bakken...som denne presenning skal over.....

** Da dette bildet ble tatt så var innpakningen av båten in full sving

**.... da er det "Jaggu godt" at vi ikke styrer med en BLYTUNG PVC presenning... Det kan jeg love deg. 

Det er jo litt viktig å vite hvordan man skal få dratt over presenningen på riktig måte over stativet (som kan som nevnt være ganske høyt....).

Hvis du binder deg fast i en av maljene å begynner å Dra (...dra som bare POKKER....)... da vil de fleste Maljene på markedet i dag Gå i stykker....
....så gjør nå ikke det.

... bind det fast slik som du ser her (se bilde nedenfor) og også gjerne et par steder langs den kanten / siden av presenningen som du skal dra over båten's stativ.
Her ser du hvordan vi har bundet oss fast i presenningen som en "sokk".  Da sliter du ikke i stykker maljene på presenningen

Ett annet tips når det gjelder denne prosessen...så kan det være lurt å legge en plastpose RUNDT selve knutene slik at disse da også vil "GLI" lettere over kanten / av toppen på stativet.  

Det jeg ser at mange båteiere gjør er at de legger mer enn kun EN presenning over båtstativet.... hvorfor?  Jo for å unngå kondens inne i båten da to eller flere lag med presenninger vil hjelpe å motvirke dette.  Bruk gjerne noen "gamle presenninger" til dette og put den nye, fine og STERKE "Presenning Eksperten's" presenning på utsiden. 

... du får smarte Tips Her Hos Presenning Eksperten... skjønner du. ;-)

PS.. Som jeg alltid sier.... hvis du står DØNN fast...og har spurt alle du har av kammerater og kjente.... og Googla og Stått på for å finne en løsning på ting og tang...og fremdelses står DØNN FAST... vel, da kan du bare kontakte oss her på PresenningEksperten.no .... vi finner en løsning for deg ;-)

...så det er bare å ta kontakt: 
PresenningEksperten@Gmail.com eller 90 17 52 42

For mer Tips og Triks, Klikk Her...


Ofte Stilte Spørsmål (FAQ):

VIL DISSE PRESENNINGEN BRÅKE MYE I VINDEN?

Presenningene våres er noe stivere enn en PVC presenning, MEN det betyr ikke at den vil lage mye bråk i vinden for det. For å unngå dette, så er det bare å binde fast presenningen litt mere omtenkelig for en hver presenning kan lage bråk i vinden om du ikke har snurret den godt nok in.

HVEM ER DE BESTE PRESENNINGENE?

Det kommer litt an på hva du skal bruke presenningen til. Vil du ha en presenning som er super sterk, lett i vekt og som også slipper lys in...da ville jeg gått for PresenningEksperten.no

HVORFOR ER DET VIKTIG MED VENTILASJON UNDER PRESENNINGEN

Det er viktig at du velger en presenning som er stor nok for båten din / eller det du skal dekke til. Hvorfor...jo for det er viktig at du får ventilasjon under / litt trekk for at det ikke skal danne seg noe kondens. Et ekstra Tips Her… hvis du har en billig presenning liggende ett sted… put gjerne denne over båtstativet først for så å legge over våres Presenning Eksperten’s presenning på toppen for å skape et lite ekstra rom som tar seg av kondensen. Det er også lurt med en åpning foran og bak for å skape gjennomtrekk.