content="_GpqBBbrx8qPxw3WjSEBZVqY3ern3YZFgXxfgk7_Cnk" /> Videoer – Presenning Eksperten

Videoer


Velkommen til vår seerguide

Her er en oppdatering om vinteropplag:

 

Spørsmål om hva slags type presenninger dette er - Disse presenningene er laget veldig forskjellig fra alle andre presenninger på det Norske markedet. En av de største fordelene med disse er at de er laget av Sveitsisk patent og av Tyske råmaterialer. Det er heller ikke vevde tråder i disse...noe som faktiskt gjør at de ikke råtner over tid og heller ikke REVNER slik andre PVC og billig-presenninger ofte gjør. Hvorfor skal jeg velge disse presenningene i steden for en laget av PVC. etc? - Sveitsisk patent og laget av Tyske råmaterialer. Den Sveitsiske patenten bruker en Fire-lags Krysslaminering som gjør det slik at skulle du få et hull / eller et kutt i disse presenningene… så vil de ikke -fortsette å revne- slik andre presenninger lett vil gjøre. Se etter våres små diamant mønster så kan du se hva vi mener.

Presenning Eksperten er stadig vekk ute og promoterer og henger i ;-) Vinteren er langt langt unna enda…men det er aldrig for sent å forberede seg til et lite vinteropplag for den nye / gamle båten din? For det er jo REKORD salg av båter nå i år som vi har me Koronavirusen å gjøre. Ta en kjapp titt på denne videoen så kan den nok gi deg noen ideer om hva som kommer litt senere i år.....#presenningHar du noen gang hat lyst til å tilpasse presenningen din til DINE MÅL og ikke kun den størrelsen som butikken har? ...vel, nå kan du det med disse unique presenningene fra http://www.PresenningEksperten.no

 Sjekk denne video så kan du se hvor enkelt du kan å det til.


Dette er en video som viser deg hvor mye lys du får inn under presenningen når den ligger over båten din eller over ett tak. I dette eksemplet har vi brukt en 300 gsm grønn presenning som brukes til vinteropplag. LINK: https://youtu.be/ZAKnJiQ2ZMQ Du vil bli forbauset ved å see hvor mye lys du får in der.

Presenning til båt for vinteropplag. Presenning Eksperten kan sakene sine. Her får du en skikkelig presenning som er LETT å jobbe med, men som er UTROLIG sterk.
Se hvor lyst og fint det også er inne i båten. Denne følelsen vil du også få med våre Blå, og Grønne presenninger da de slipper in mye lys de også. Jeg stiller den gjerne opp mot de beste PVC presenningene men DISSE her er minst Dobbelt så lette. ...i stenden for 600 gr. pr. m2, så har vi lagt oss på 300 gr. pr. m2 og vi slår de både på styrke og langvarighet og ikke minst på pris. www.PresenningEksperten.no er stedet for båt presenninger for vinteropplag.

 

Her viser vi en kar som bruker våres presenninger og han er en kar som har drevet med båter i mange mange år ....så han har lang erfaring. Opplagspresenning for Vinteropplag Som Holder..så Det Holder: 6x10m vinteropplags presenning Sveitsisk Patent med 4-lags Krysslaminering, stopper revning Rustfrie maljer for hver meter, to i hvert hjørne Råtner ikke som andre PVC presenninger Gratis Frakt i Hele Norge (Unntatt 10x15m) Rimelig priset høykvalitetspresenning Veldig lett å jobbe med Mestrer -50 til +60 celsius Utmerket strekkfasthet Høy fleksibilitet UV-behandlet for å motstå solstråling 100% vanntett *Disse presenningene overholder IS: 14611-2016, som tilsvarer sammenlignbare ASTM-standarder. En av verdens tøffeste, sterkeste, letteste og rimeligeste presenninger tilbys av PresenningEksperten, en ledende leverandør av presenninger i Norge. Vi tilbyr sveitsiske patenterte fire-lags krysslaminerte presenninger. Disse presenningene kommer i 300 gsm. tykkelse og tåler tøffe *værforhold og vindforhold som vil holde båten (og andre ting) trygg og sikker. Du kan også besøke: http://www.presenningeksperten.no

 

Unboxing presenning for båter og ting og tang. Disse presenningene er super tøffe, lette og ikke minst sterke nok til å holde i stormen. Bind disse riktig fast og dekk til skarpe kanter og hjørner så går dette veldig bra å du kan slappe av om vinteren. Besøk: http://www.presenningeksperten.no


Presenning til vinteropplag for båter. Skikkelig sterk presenning som tåler mer enn en vanlig PVC presenning og som tåler en støyt.

 https://presenningeksperten.no/blogs/... It is important to do a good preparation for the next season when you get the boat ready for the cold and windy winter months. If you take the right steps here, you will not only take care of your boat to have it much longer, but also get a much easier job in the spring when you have to get the boat ready for the next season again. This will help protect the boat and engine from the elements. Below are some of the most basic steps you should take: Make sure you follow all the steps.PresenningEksperten.no er markedsledende når det gjelder å gi kundene det beste av presenninger av høy kvalitet som er testet over mange år. Vi har testet disse over mange år og de holder mer en mål! Kom og å prøv en av disse supre presenningene... vi garanter at du kommer til å bli kjempe fornøyd.